Velkommen til matriarklejr nr. 6 Luna I.O.O.F.

Velkommen til matriarklejr nr. 6 Luna I.O.O.F.

Du vil kunne læse lejrens historie, du vil kunne se lejrens embedsmænd og du vil kunne se vores mødeplan m.m. i menuen til venstre.

Har du været medlem af en loge i distrikts 8 og haft logens højeste grad i mindst et år og har du befundet dig så godt, at du har lyst til mere, kan du på matriarkers anbefaling blive kaldet til lejren i dit distrikt.

Lejren er en overbygning på logerne. Hvor logerne kan betragtes som et hjem, er lejren et billede af samfundet.  Her kommer du i berøring med en større kreds af Odd Fellows. Du møder søstre fra logerne nr. 8 Dronning Dorothea i Kolding, nr. 18 Vesta i Vejle, nr. 21 Schuyler Colfax i Fredericia samt nr. 65 Primula i Horsens i dit distrikt og I kan sammen fremme Ordenens tanker og ideer.

I logen har du gennem Venskab, Kærlighed og Sandhed mødt midlet til at fremme din egen personlige udvikling. I lejren møder du ritualerne i de 3 grader Tro, Håb og Barmhjertighed, som er en uddybende belæring af Ordenens etik.

Matriarklejr nr. 6 Luna afholder møde den 2. lørdag i måneden fra kl. 12 til 16 i perioden september til maj. 

I din loge i distrikt 8 er der et kontaktudvalg, som er knyttet til lejr nr. 6 Luna. Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte logens udvalg.